Business Growth Webinar

Business Growth Webinar

Waarom laten zoveel bedrijven hun digitale potentie liggen? En waarom zijn marketing en sales twee seperate afdelingen? Vanuit vragen als deze is Ha! ooit ontstaan. De overtuiging dat bedrijven belangrijke kansen laten liggen in een wereld die nog altijd in toenemende mate digitaliseert, motiveert ons team van marketeers, strategen en content- en sales experts om bedrijven te begeleiden hun volledige digitale potentie te benutten.

Business Growth Webinar

Leer business growth in een paar uur

Prijs

€ ,-

Duur

Locatie

Direct inschrijven

Ontdek waarom het combineren van marketing en sales urgent is

Veel bedrijven slagen er niet in klanten aan te spreken op hun échte behoeften en lopen zo klanten mis. Ook horen we vaak van ondernemers dat zij er onvoldoende in slagen om online kwalitatieve leads te verzamelen en deze te laten converteren.

Ben jij een marketing manager, CEO of sales manager? Dan mag je dit webinar niet overslaan. Je bent verantwoordelijk voor de eindresultaten van marketing en sales en daarmee voor het realiseren van meer omzet voor jouw bedrijf. Echter, het speelveld van marketing en sales is de afgelopen jaren sterk veranderd. Is jouw aanpak van marketing en sales mee veranderd en up-to-date? Of worden veel dingen gedaan ‘zoals ze altijd werden gedaan’ en loop je daardoor mogelijke omzet mis?

Hoe combineer je marketing, sales, klantenservice en de enorme brij aan online tools tot een strategie die letterlijk meer business oplevert? Dat is het antwoord wat je hebt na afloop van deze training.

Dus ben jij werkzaam als (marketing) manager, directielid of heb je een andere relevante functie in de maakindustrie, transport & logistiek, de (semi) publieke sector of zakelijke dienstverlening? En ben je op zoek naar inspiratie over wat Inbound kan doen voor dan ben je van harte welkom deel te nemen aan deze webinar.

Programma

In een 2 uur durende webinar zullen we je inspireren met de volgende onderwerpen:

Resultaat

Na deze workshop ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en sales. Je weet hoe je een ondernemingsstrategie kunt vertalen naar online campagnes en welke tools hiervoor beschikbaar zijn.

Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

  • 2 uur webinar door Sven van Ophem, eigenaar en oprichter van Ha! 
  • Presentatie is achteraf beschikbaar

Investering

De webinar wordt geheel gratis verzorgt door Ha!. Wel rekenen we op je komst! Kom je niet naar deze bijeenkomst rekenen we een annuleringsfee van €75,00. 

Direct inschrijven

Data

Wil jij deze sessies bijwonen? Meldt je dan snel aan voor een van de onderstaande data. Wij laten je zo snel mogelijk weten of er nog plek is en of je voldoet aan de voorwaarden voor deelname.

Voorwaarden

Om de kwaliteit van de sessie en de gezamelijke voorbeelden op een hoog niveau te houden is deze sessie enkel bedoeld voor marketing, sales en klantenservice managers, directieleden of andere voor inbound marketing relevante functies binnen een bedrijf.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring
Trainers met
+10 jaar
Ervaring
Maximaal 8 deelnemers
Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training
Group 371-1
Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!
Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen. We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jullie past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -