Automatiseer marketingcommunicatie 

Zet je verschillende online kanalen in om met leads en klanten te communiceren? En wil je al jouw (online) marketingkanalen integreren en automatiseren? Wij helpen je met de tools en strategie voor marketing automation, zodat je jouw volgers en websitebezoekers al veel eerder in het aankoopproces aan je kunt binden. Zo zorg je ervoor dat je de concurrentie altijd een stap voor bent.

Veel bedrijven hebben hun (online) communicatie vooral ingericht op directe verkoop. Maar wist je dat de meeste bezoekers op je B2B-website zich nog in de oriënterende fase bevinden? Met marketing automation zet je al je marketingkanalen geautomatiseerd en op het juiste moment in. Daardoor ben je veel eerder in het aankoopproces relevant voor je potentiële klant.

Wat is marketing automation? Je leest het hier >>

Marketing automation: onze aanpak

Automatiseren van marketing kan een organisatie veel opleveren. Maar een systeem moet voor je gaan werken, niet tegen je. Voordat je begint met het automatiseren is het belangrijk goed uit te werken welke communicatieprocessen er geautomatiseerd moeten worden. Hoe zit de customer journey in elkaar? Welke content is beschikbaar en welke ontbreekt nog? Wanneer is het belangrijk met de klant te communiceren? Onze specialisten maken samen met jou een implementatieplan en helpen je met de implementatie en uitvoer van alle marketing automation processen. Gebruik onze kennis, knowhow en capaciteit voor het ondersteunen van jouw marketing afdeling.

marketing-automation-software

Marketing automation software

Er zijn veel verschillende marketing automation softwarepakketten in de markt. Welke geschikt is voor jouw organisatie hangt af van veel factoren. Ha! is o.a. Hubspot partner en Salesforce gecertificeerd. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met diverse marketing systemen. Wij helpen je graag bij het kiezen van het best passende systeem. Download daarvoor onze marketing automation software vergelijker.