Google dynamic remarketing ads

Google shopping dynamic remarketing adsMet Google dynamic remarketing ads toon je advertenties aan bezoekers op basis van shopping producten die ze eerder bekeken hebben. Daarnaast is het mogelijk om te targetten op bezoekers die een product in het winkelmandje hebben geplaatst.

Google dynamic remarketing ads: onze aanpak

In vergelijking met reguliere remarketing laat je dus banners zien op basis van surfgedrag. Bij Ha! merken we dat deze banners doorgaans lagere kosten per conversie en een hogere conversieratio hebben. Een ander voordeel is dat zo'n campagne een stuk sneller op te zetten is. Door de dynamische elementen maak je heel snel verschillende variaties. Wil jij ook je kosten per conversie verlagen en je conversieratio juist verhogen? Ga dan vandaag nog aan de slag met Google dynamic remarketing ads. Neem gerust contact op met Ha! voor meer informatie.

Wil je hiermee aan de slag gaan of maak je al gebruik van advertentiepersonalisatie? Denk er dan aan om een gecertificeerde cookie oplossing te gebruiken in combinatie met consent mode v2.