Hulp bij e-mail marketing

Het is inmiddels een bekend fenomeen; een overvolle mailbox met ongelezen berichten van irrelevante websites. De internetgebruiker van tegenwoordig heeft weinig tijd en geduld.
Hoe val je nog op in de overvolle mailbox van je lezer? Hoe creëer je het Ha! Effect voor zowel de ontvanger als verzender? Wij bieden hulp bij e-mail marketing strategieën. Van bouw van e-mail campagnes tot het vergroten van je e-mailbestand en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Waarom E-mail?

Met e-mail marketing is veel mogelijk. Je kunt het inzetten voor meer verkeer naar je website, het generen van leads, stimuleren van koopgedrag of simpelweg ‘om weer even in the picture te komen’. Welk doel je ook hebt, of dat praktische van aard is zoals hulp bij e-mail marketing is of het implementeren er van. Wij maken het een effectieve tool van je marketingmix.

Hulp bij e-mail marketing: onze aanpak

De juiste marketingmix bij de juiste doelstellingen voor je bedrijf; dat is waar het om gaat. Wij starten een marketing traject altijd met een klein onderzoek. Past e-mail marketing in de marketing mix? Gaat e-mail marketing op de juiste manier bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf en belangrijker: hoe voegen we waarde toe voor de lezer? We nemen graag even een stapje terug om de reden achter de vraag te zoeken: ‘Waarom e-mail?’.

Zodra we op deze vraag een goed antwoord hebben gaan we starten. We bedenken een strategisch plan, passend bij de doelstellingen. Dit kan al vanaf het opzetten van een simpele kerstgroet of verjaardagsmailing, tot aan geautomatiseerde e-mailcampagnes op basis van koopgedrag. Van opzet tot monitoring.

Onze systemen

Ha! Is geregistreerd partner van MailChimp. Een van de bekendere e-mail marketing softwareaanbieders van het moment. Mailchimp heeft een feilloze koppeling met WooCommerce, dé speler op het gebied van webshop software. Naast de uitgebreide mogelijkheden is het grote voordeel het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Zo kun je zoveel of zo weinig uit handen geven als je wenst.

Omdat we vaak gebruik maken van E-mail marketing rapporteren wij hier ook op in ons marketing dashboard, welke wij op maat bouwen voor onze klanten. Hulp bij E-mail marketing nodig en benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!