Haal méér uit een inbox

Het is inmiddels een bekend fenomeen; een overvolle mailbox met ongelezen berichten van irrelevante websites. De internetgebruiker van tegenwoordig heeft weinig tijd en geduld.
Hoe val je nog op in de overvolle mailbox van je lezer? Hoe creeër je het Ha!-effect voor zowel de ontvanger als verzender? Wij helpen je strategisch verder met e-mail. Van e-mail campagnes bouwen tot het vergroten van je e-mailbestand en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Waarom E-mail?

Met e-mail marketing is veel mogelijk. Je kunt het inzetten voor meer verkeer naar je website, het generen van leads, stimuleren van koopgedrag of simpelweg ‘om weer even in the picture te komen’.
Welk doel je ook hebt, wij kunnen E-mail marketing voor je inzetten en/of onderdeel maken van je marketingmix.

E-mail marketing, onze aanpak:

De juiste marketing mix bij de juiste doelstellingen voor je bedrijf; dat is waar het om gaat. Wij starten een marketing traject altijd met een klein onderzoek. Past e-mail marketing in de marketing mix? Gaat e-mail marketing op de juiste manier bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf en belangrijker: hoe voegen we waarde toe voor de lezer? We nemen graag even een stapje terug om de reden achter de vraag te zoeken: ‘Waarom e-mail?’.
Zodra we op deze vraag een goed antwoord hebben gaan we starten. We bedenken een strategisch plan, passend bij de doelstellingen. Dit kan al vanaf het opzetten van een simpele kerstgroet of verjaardag mailing, tot aan geautomatiseerde e-mailcampagnes op basis van koopgedrag. Van opzet tot monitoring.

Onze systemen

Ha! is een geregistreerd partner van MailChimp, Hubspot en Salesforce Pardot. Een van de bekendere e-mail marketing softwaresystemen op het moment is Mailchimp. Mailchimp heeft een feilloze koppeling met WooCommerce, dé speler op het gebied van webshop software. Naast de uitgebreide mogelijkheden is het grote voordeel het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Zo kun je zoveel of zo weinig uit handen geven als gewenst.
Omdat we vaak gebruik maken van E-mail marketing kun je deze ook terugvinden in het marketing dashboard, welke wij handmatig bouwen voor elke klant. Benieuwd wat E-mail marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!