Website vindbaar maken in Google

Met meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde zijn zoekmachines, en daarvan vooral Google, een van de belangrijkste communicatiekanalen geworden. Een hoge positie in de zoekmachines zorgt voor continu organisch verkeer naar je website. Wil jij jouw website vindbaar maken in Google? Ha! maakt dat mogelijk.

Pakweg 10 jaar geleden, toen SEO (Search Engine Optimization) nog een optimalisatie methode was die minder bekendheid genoot, kon je met een aantal simpele trucs zorgen dat je een van de bovenste posities in de zoekresultaten verkreeg. De tijd van simpele keyword stuffing is echter al lang voorbij en vandaag de dag probeert iedereen via zoekmachine optimalisatie de beste plekken te verkrijgen. Simpele trucjes voldoen al lang niet meer en hebben plaatsgemaakt voor technische website optimalisatie, zoekwoordenanalyses en diepgaande contentstrategieën. Kortom: je moet weten waar je mee bezig bent, resultaten monitoren en oog voor detail hebben.

Website vindbaar maken in Google: onze aanpak

Onze aanpak begint te allen tijde bij analyse en strategie. Om een goed resultaat te kunnen behalen lopen we alle aspecten van een website na om in kaart te brengen waar de kansen liggen, zowel op inhoudelijk als technisch gebied. Vervolgens zorgen we dat de website technisch staat als een huis en ontwikkelen we een bijpassende contentstrategie. In een contentstrategie bedenken we niet alleen met welke content de website zichtbaar zal worden maar ook voor welke doelgroep dit geschikt is en welk effect dit zal veroorzaken.

Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn strategie, het kost tijd voordat uitgevoerde werkzaamheden effect beginnen te hebben. En gezien de resultaten lang aanhouden is deze strategie ook een duurzame, je werkt aan de vindbaarheid van je website op de lange termijn. Daarom blijven we gedurende onze werkzaamheden als SEO specialist de resultaten monitoren en rapporteren we hier met regelmaat op terug.

Jouw website vindbaar maken in Google, wij kunnen je op dat vlak adviseren en ondersteunen. Het maakt niet uit of dat het gaat om het verbeteren van jouw huidige content of een volledige nieuwe aanpak creëren en opzetten. Ha! goed gevonden.