Goed bedacht is het halve werk

Je wilt meer mensen bereiken, grotere bezoekersaantallen op je website en meer conversies? Daarvoor zijn social media campagnes uitermate geschikt. Wij helpen je met het uitrollen van social media campagnes die actief bijdragen aan het succes van jouw business.

Social media advertenties kunnen worden ingezet voor het behalen van diverse doelstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naamsbekendheid, website bezoekers of het genereren van directe leads. Omdat er op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn precieze targeting mogelijkheden beschikbaar zijn kun je hier uiteenlopende doelgroepen bereiken. Een campagne opzetten is in de basis niet ingewikkeld, maar het succes van jouw campagne is afhankelijk van vele factoren. Een kwalitatieve campagne maakt het verschil tussen advertentiegeld rondstrooien en het goed investeren. Dus hoe creëer je een succesvolle campagne?

Social media advertenties: onze aanpak

Als je social media advertenties doelmatig wilt inzetten, is het belangrijk dat de gehele communicatie van begin tot einde klopt. Dit begint bij het selecteren van het juiste kanaal waar jouw doelgroep zich bevindt, gevolgd door het creëren van aantrekkelijk advertentiemateriaal en eindigt met het optimaal instellen van de campagnes. Door een campagnestrategie uit te denken voordat we beginnen met adverteren schieten we met scherp in plaats van hagel.

Naast het bedenken en uitrollen van kwalitatieve campagnes, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke advertenties doen het goed en welke minder? En vooral: waarom? We bekijken hoeveel mensen we bereikt hebben, wat het verkeer op de website doet, of er een stijging in paginavolgers te zien is en welke conversies er binnenkomen. Oftewel; bereiken we het gewenste effect en hoe kunnen we dit overtreffen? Er is immers altijd ruimte om de campagnes te optimaliseren en nog effectiever te maken.

Klinkt dit interessant? We kunnen we je ondersteunen in de aanpak en door feedback te geven op je conceptideeën of campagnes, maar kunnen ook je gehele campagne inclusief materiaal opzetten en beheren. Ha! zo doen we dat.

Vond je deze informatie interessant? Lees dan ook: