Ha! Online Marketing Academy

Vergroot je online marketing kennis. Ben jij opzoek naar pragmatische en praktijkgerichte trainingen op het gebied van online marketing? Bekijk dan vooral ons trainingsaanbod. Bij Ha! volg je trainingen van experts die letterlijk dagelijks met hun handen aan de knoppen zitten en de fijne kneepjes van het vak kennen. Zowel strategisch als operationeel. 

Online trainingen

Online Business Growth workshop

Ben jij een marketing manager, CEO of sales manager? Dan mag je deze webinar niet overslaan. Je bent verantwoordelijk voor de eindresultaten van marketing en sales en daarmee voor het realiseren van meer omzet voor jouw bedrijf. Echter, het speelveld van marketing en sales is de afgelopen jaren sterk veranderd. Wij vertellen je hoe je hierop inspeelt in 2020.

Bekijk training

Online Social selling
training

Ben je een verkoper met koudwatervrees? Je weet dat je de telefoon moet pakken om nieuwe klanten binnen te halen, maar eigenlijk is dat helemaal niets voor jou? Tijdens onze social selling training leer je jouw expertise online te delen, zodat jouw telefoon straks roodgloeiend staat.

Bekijk training

Online SEO training

Je wilt met je website goed ranken in Google en andere zoekmachines? Er komt tegenwoordig zo veel bij website optimalisatie kijken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze online SEO training geven wij je de tips en inzichten waarmee jouw website stijgt in de rankings.

Bekijk training

Systeemtrainingen

 • Google Analytics

  Hoe kun jij Google Analytics gebruiken, zodat je beter in kunt spelen op de kansen van jouw bedrijf? Dat leer je tijdens de Google Analytics training van Ha!, waarin je ook lekker veel zelf aan de slag gaat.

  Bekijk training
 • Google Ads

  Hoe meer kennis je hebt van Google Ads, hoe groter de kans dat je het meeste uit je budget haalt. Met onze Google Ads training leer je hoe je succesvol op Google kunt adverteren.

  Bekijk training
 • Zoekmachine optimalisatie

  Je wilt beter gevonden worden op Google en andere zoekmachines? Met onze training zoekmachine optimalisatie geven wij je de inzichten en tips waarmee jouw website stijgt in de rankings.

  Bekijk training

Redactie Trainingen

 • Contentmarketing Training

  Om content centraal te laten zijn in je marketingactiviteiten en zelf sterke content te creëren is het belangrijk om na te denken over wanneer je wat presenteert. Een seamless customer journey betekent niets minder dan dat alle marketing kanalen die worden ingezet op elkaar zijn afgestemd. Je website, offline campagnes, social media en online campagnes.

  Bekijk training
 • Social redactietraining

  Steeds meer bedrijven zijn actief op social media, waardoor opvallen als bedrijf steeds lastiger wordt. Ook de continu veranderende algoritmes en kanalen zorgen voor een uitdaging voor veel bedrijven. Want inzetten op social media is belangrijk, maar is ook alleen van toegevoegde waarde wanneer je het goed doet.

  Bekijk training

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

085 401 62 05
info@ha-marketing.nl
google-analytics-training-header