E-commerce strategie

Je wilt meer omzet halen uit je webshop? Of het bestede bedrag per klant
verhogen? Wij kunnen je helpen het maximale uit je webshop te halen met een op maat gemaakte e-commerce strategie.

Meer relevante traffic naar je webshop is natuurlijk altijd een doelstelling, maar daarnaast zijn er nog veel manieren te bedenken om het rendement van een e-commerce platform te verhogen. Bij het opstellen van het e-commerce strategie voorstel analyseren we niet alleen jouw webshop. We onderzoeken ook die van concurrenten in binnen- en buitenland en duiken samen met jou de diepte in om zo kansen en mogelijkheden te identificeren.

Hoe verhoog je de omzet van een webshop?

Zoals de man achter CoolBlue, Pieter Zwart, ooit opmerkte: in essentie is iedere webshop hetzelfde. Je hebt een knopje (die moet werken), een plaatje (die krijg je vaak aangeleverd) en je hebt een prijsje. Prijs en traffic lijken daarom al snel de enige mogelijkheden om op te concurreren als het om e-commerce gaat.

Gelukkig is niets minder waar en kunnen we veel dingen toepassen waarmee de beleving van jouw webshop verbeterd wordt, de buyer's journey zo optimaal mogelijk is en uiteindelijk dezelfde klanten méér uitgeven, vaker terugkomen en jou gaan aanbevelen bij hun vrienden en familie. Zo werken we aan een duurzame e-commerce strategie, die níet makkelijk door je concurrent gekopieerd kan worden en bovendien niet alleen leunt op een campagnebudget (zoals Google Ads of Facebook-investeringen).

Ben jij er klaar voor om jouw e-commerce platform naar een hoger niveau te tillen?