Workshop resultaat 2024

Workshop resultaat 2024

Stap met vertrouwen het nieuwe jaar in. Ben jij klaar om belangrijke kansen te pakken in een wereld die continue digitaliseert? Bureau Ha! begeleidt opdrachtgevers met een team van marketeers, strategen en sales experts zodat ze hun volledige digitale potentie benutten. Jouw moment is nu!

Workshop resultaat 2024

Leer resultaat maximaliseren in 4 uur

8 februari - 12.30 - 16.30

Prijs

€ 0,-

Duur

4 uur

Locatie

Rotterdam

Direct inschrijven

Een beter resultaat in 2024

Ontdek een nieuwe aanpak van online marketing. Leer marketing en sales te combineren zodat je er in slaagt om meer resultaat en bedrijfsgroei te behalen. Bijvoorbeeld door online leads te verzamelen en op te volgen zodat je deze uiteindelijk als klant kunt verwelkomen.

Onder meer resultaat verstaan we:

 • Meer leads
 • Meer sollicitaties
 • Meer omzet
 • Een beter imago
 • Een sterkere merkpositie

Ben jij een (marketing) manager, CEO of sales manager? Dan mag je als verantwoordelijke voor resultaat deze workshop niet overslaan. Dus ben je op zoek naar inspiratie over wat online marketing en een andere benadering van sales voor jou kan betekenen? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop.

Hoe combineer je marketing, sales, klantenservice en de enorme brij aan online tools tot een strategie die letterlijk meer resultaat oplevert? Dat is het antwoord wat je hebt na afloop van deze workshop.

Programma

In een 4 uur durende workshop zullen we je inspireren met de volgende onderwerpen:

 • Welke marketingstrategieën het beste werken
 • Recente marktonderzoeken (marketing en sales)
 • Ontdek hoe je jouw sales team óók online kunt inzetten
 • Optimale klantervaring / maximale hoeveelheid leads
 • Tools als: HubSpot, Salesforce en andere Marketing Automation systemen voor je laten werken

Resultaat

Na deze workshop ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en sales. Je weet hoe je een ondernemingsstrategie kunt vertalen naar online campagnes en welke tools hiervoor beschikbaar zijn.

Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

 • Ontvangst met lunch
 • 4 uur kennismaking, presentatie en workshop, gegeven door:
  • Sven van Ophem, online strateeg en eigenaar van Ha!
  • Vic Sol, creatief strateeg
  • Coen Kramer, business development

Investering

Het event wordt geheel gratis verzorgt, wel rekenen we op je komst! Kom je niet naar deze bijeenkomst dan rekenen we een annuleringsfee van €99,00. 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Direct inschrijven

Data

Wil jij deze workshop bijwonen? Meldt je dan snel aan voor een van de onderstaande data. Wij laten je zo snel mogelijk weten of er nog plek is en of je voldoet aan de voorwaarden voor deelname. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Voorwaarden

Om de kwaliteit van de sessie en de gezamenlijke voorbeelden op een hoog niveau te houden is deze sessie enkel bedoeld voor marketing, sales en klantenservice managers, directieleden of andere voor marketing relevante functies binnen een bedrijf.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring
Trainers met
+10 jaar
Ervaring
Maximaal 8 deelnemers
Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training
Group 371-1
Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!
Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen. We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jullie past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -