Marketing automation Training

Marketing automation Training

Wil je al jouw verkoopkanalen kunnen meten en automatiseren? Daarmee kun je jouw klanten persoonlijke online ervaringen bieden. Optimaliseer je customer journey en krijg meer leads met onze marketing automation training.

Marketing automation training

Leer de marketing automation basis in 1 dag

Prijs

€ 499,-

Duur

1 dag

Locatie

Online videoconnectie

Direct inschrijven

Inzicht in je marketingvragen

Je kijkt dagelijks naar je marketingcijfers. Helaas kun je toch geen kant en klaar antwoord geven op alle managementvragen. Dat komt omdat het gedrag van je klanten de afgelopen jaren flink is veranderd. Nieuwe kanalen, zoals Instagram en WhatsApp zorgen voor nieuwe contactmogelijkheden. In hoeverre zorgen die voor meer verkoop? En hoe werken ze samen met je andere kanalen? Kortom, hoe kun je alle touch points binnen je customer journey meten en optimaliseren?

Met behulp van marketing automation kun je hier een start mee maken. Het brengt marketing en sales dichter bij elkaar, zodat ze samenwerken als een geoliede machine. Maar hoe pak je dat precies aan?

Optimaliseer jouw customer journey

Wat levert marketing op? Webstatistieken, social media rapporten en je klantensysteem laten elk maar een deel van het verhaal zien. Marketing automation software kan die data combineren, zodat je er beter op kunt sturen. Dat maakt je leven een stuk makkelijker! Daarnaast kun je veel stappen in de customer journey automatiseren. Zo houd je meer tijd over voor écht klantencontact. Je klanten verwachten immers meer en snellere service.

Deze marketing automation training is bedoeld voor iedereen die ermee wil starten. Wij geven praktische tips over het inrichten van je eigen systeem en de mogelijkheden ervan. Of het nu gaat om Hubspot, Salesforce of een ander systeem. De methodes je marketing slim te automatiseren zijn namelijk veel belangrijker dan het systeem zelf. Deze komen dan ook uitgebreid aan bod tijdens deze cursus, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk.

Zo laten we je bijvoorbeeld zien hoe je klantprofielen opstelt. De zogenaamde buyer persona's. Dat doen we door echt bij je klant in de huid te kruipen. Vervolgens denken we na over welke stappen ze doorlopen voordat ze klant worden. Hoe ziet de customer journey eruit? Natuurlijk zijn je bedrijfsprocessen ook een belangrijk onderdeel van deze marketing automation training. We helpen ze in kaart te brengen. Zo kun jij eenvoudig zien op welke vlakken je kunt optimaliseren en automatiseren

Schrijf je in voor de Marketing Automation training en leer:

Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

  • 8 uur training door een ervaren en gecertificeerde trainer
  • Digitaal cursusmateriaal
  • Lunch, koffie, thee en frisdrank

Investering

De investering bedraagt €499,- exclusief btw per deelnemer. De training wordt vooraf gefactureerd.

Direct inschrijven

Data

Schrijf je direct in voor een van de onderstaande open inschrijvingen. Wil je liever een training op locatie? Geen probleem! Ha! verzorgt regelmatig incompany trainingen.  Neem contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden door te nemen.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring

Trainers met
+10 jaar
Ervaring

Maximaal 8 deelnemers

Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training

Inhouse training

Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!

Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -