Like campagnes op Facebook

Het is een doel van veel bedrijven die op Facebook actief zijn. Meer likes op hun bedrijfspagina, zodat meer mensen hun berichten zien. Het personeel wordt verzocht om vrienden uit te nodigen en er worden speciale winacties opgezet. Maar bereik je daarmee wel het juiste publiek? Het publiek dat echt geïnteresseerd is in jouw Facebook posts? Met like campagnes op Facebook bereik je die relevante mensen wel!

Like campagnes op Facebook: onze aanpak

Wil jij niet alleen meer likes op je bedrijfspagina, maar vooral relevante mensen bereiken voor jouw berichten? Wij adviseren je graag over je campagnes en advertenties. We kunnen natuurlijk ook het hele campagnebeheer van je overnemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over like campagnes op Facebook.

Facebook is het grootste advertentienetwerk ter wereld. Het heeft niet alleen veel leden, maar je kunt er ook mee adverteren op Instagram. Samen stellen ze je in staat om miljarden mensen te bereiken. Dat is echter niet de enige kracht van het netwerk. Facebook weet namelijk ontzettend veel over haar gebruikers, waardoor jij je Facebook advertenties zeer gericht kunt laten zien aan specifieke doelgroepen. Verkoop je zwangerschapsgymnastiek, bingo-avonden voor ouderen, dure sportwagens of tuinmeubelen? Je bereikt je doelgroep eenvoudig en relatief goedkoop via Facebook. Een like campagne op Facebook kun je dus heel specifiek richten op mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw posts. En die likes zijn een stuk relevanter dan mensen die alleen een tuinsetje willen winnen. Of je buurman die je zwangerschapspagina volgt, omdat jij hem daarvoor hebt uitgenodigd. Maar hoe zet je nu zo'n Facebook like campagne op?