Google Analytics expert Barendrecht

Je checkt Google Analytics dagelijks om je bezoekers en pageviews te checken. Veel website eigenaren weten echter niet welke statistieken belangrijk zijn. En er zijn een hoop functies die bijna niemand kent. Als Google Analytics Expert Barendrecht helpen wij je om het maximale uit je webstatistieken te halen.

Bijna alle websites maken gebruik van Google Analytics. Wij komen echter maar weinig websites tegen waarop Google Analytics goed wordt ingezet. De (juiste) doelen worden niet gemeten, er zit geen gedachte achter en sommige online marketeers hechten te veel waarde aan verkeerde statistieken.  Zaken als sessieduur, bounce rate, pageviews en bezoekersaantallen staan bijvoorbeeld niet op zichzelf. Hoe kun je Google Analytics gebruiken, zodat je wel volledig inzicht krijgt?

Onze aanpak als Google Analytics Expert Barendrecht

De statistieken en analyses van Google Analytics zijn nietszeggend als je geen helder doel voor je website definieert. We leren je om dit doel onder te verdelen in KPI’s en meetbaar te maken in Google Analytics. Iemand die een auto wil kopen, zal dat niet direct online doen. Waarschijnlijk kijkt hij of zij eerst een filmpje op je website om vervolgens een afspraak te maken voor een proefrit. Al deze fasen in het aankoopproces zijn meetbaar te maken, zodat we er beter op kunnen sturen.

De enorme hoeveelheid data kan het lastig maken om te bepalen wat er nu écht belangrijk is. Een lange sessieduur kan bijvoorbeeld betekenen dat bezoekers de informatie op je website super interessant vinden. Maar het kan ook betekenen dat ze niet de juiste informatie kunnen vinden. Zaken als aantal pagina’s per sessie kunnen dan meer inzicht geven. Wij kunnen hier een leidende rol in nemen, maar we bieden ook trainingen aan om je in staat te stellen om zelf de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden.

Door data uit Google Analytics te combineren en vanuit verschillende invalshoeken te benaderen ontstaat er een veel vollediger beeld. Zo kun je de belemmeringen voor je websitebezoekers opsporen en wegnemenIs onze expertise exact waar je naar op zoek bent? Als Google Analytics Expert Barendrecht kunnen we je helpen om je website data beter te analyseren en in te zetten. Hierbij kunnen we zowel adviserend meekijken en trainingen geven of de analyse voor u overnemen. Ha! dat is handig.