E-mail marketing expert Hoogvliet

Het is inmiddels een bekend fenomeen; een overvolle mailbox met ongelezen berichten van irrelevante websites. De internetgebruiker van tegenwoordig heeft weinig tijd en geduld.

Hoe val je nog op in de overvolle mailbox van je lezer? Hoe creëer je het Ha! Effect voor zowel de ontvanger als verzender? Wij helpen jou als e-mail marketing expert Hoogvliet graag strategisch verder met e-mail. Van bouw van e-mail campagnes tot het vergroten van je e-mailbestand en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Waarom E-mail?

Met e-mail marketing is veel mogelijk. Je kunt het inzetten voor meer verkeer naar je website, het generen van leads, stimuleren van koopgedrag of simpelweg ‘om weer even in the picture te komen’. Welk doel je ook hebt, wij kunnen E-mail marketing voor je inzetten en/of onderdeel maken van je marketingmix.

Onze aanpak als e-mail marketing expert Hoogvliet

De juiste marketingmix bij de juiste doelstellingen voor je bedrijf; dat is waar het om gaat. Wij starten een marketing traject altijd met een klein onderzoek. Past e-mail marketing in de marketing mix? Gaat e-mail marketing op de juiste manier bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf en belangrijker: hoe voegen we waarde toe voor de lezer? We nemen graag even een stapje terug om de reden achter de vraag te zoeken: ‘Waarom e-mail?’.

Zodra we op deze vraag een goed antwoord hebben gaan we starten. We bedenken een strategisch plan, passend bij de doelstellingen. Dit kan al vanaf het opzetten van een simpele kerstgroet of verjaardagsmailing, tot aan geautomatiseerde e-mailcampagnes op basis van koopgedrag. Van opzet tot monitoring.

Onze systemen

Ha! Is geregistreerd partner van MailChimp. Een van de bekendere e-mail marketing softwareaanbieders van het moment. Mailchimp heeft een feilloze koppeling met WooCommerce, dé speler op het gebied van webshop software. Naast de uitgebreide mogelijkheden is het grote voordeel het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Zo kun je zoveel of zo weinig uit handen geven als je wenst.

Omdat we vaak gebruik maken van E-mail marketing kun je deze ook terugvinden in het marketing dashboard, welke wij op maat bouwen voor onze klanten. Wil jij nu weten hoe wij jou als E-mail marketing expert Hoogvliet verder kunnen helpen naar een hoger niveau? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!