Omdat u alles wilt weten over uw business

Zit bovenop uw KPI’s

Als ondernemer wilt u bovenop uw resultaten zitten, dat begrijpen wij maar al te goed. Het mooie van online marketing is dat ál uw inspanningen meetbaar zijn. Al uw marketing data wordt op één plek verzameld en met de talloze analyse-opties kunnen we als Google Analytics expert Delft echt ieder vraagstuk van u beantwoorden.

Wie zijn mijn klanten? Waar komen ze vandaan en wat zijn hun interesses? Waarop klikken ze en welk pad volgen ze op mijn website? Wanneer hebben ze mijn website weer verlaten en wie heeft wat gekocht op mijn webshop? Welke campagne die we hebben gedaan liep goed en leverde welke resultaten van welke klanten op? Geen vraag is te gek voor Google Analytics.

Een onmisbare marketing tool

Bovenop uw (marketing) resultaten zitten en tijdig bijsturen wanneer dat nodig is dankzij een onuitputbare schat van data en informatie. Dat is wat Google Analytics ons biedt. Zo zien we aan de hand van enkele analyses exact wat de reden is tussen het gat tussen uw resultaat en uw doel.

Met de resultaten kunnen we vervolgens een gedetailleerd plan opstellen om dit gat te dichten. Meer focus op de structuur van uw website, het verbeteren van de functionaliteiten of misschien aanpassingen in uw content en online vindbaarheid? Vervolgens kunnen we direct weer zien wat het effect van deze aanpassingen is geweest en hoeveel dichter uw resultaten inmiddels bij uw doel zijn.