Training Contentmarketing

Training Contentmarketing

Nog nooit was content zo belangrijk en bepalend als nu. Niet voor niets beweren sommigen dat iedere marketeer nu een ‘content marketeer’ moet zijn – ‘simpele’ reclame werkt niet meer en story telling is essentieel geworden voor het creëren van een merk en product. Ook de consument zelf is veranderd. Hij gaat liever zelf op zoek naar informatie in plaats van dat het aan hem opgedrongen wordt door bedrijven.

Training contentmarketing

Leer de content basis in 1 dag

Prijs

€ 499,-

Duur

1 dag

Locatie

Online videoconnectie

Direct inschrijven

Training contentmarketing

Als marketingprofessional is het de taak om de consument te bereiken op momenten dat zij daarvoor open staan, met de juiste informatie. Dat je opvalt en inspireert met je content en consumenten aanzet tot reageren en het delen ervan.

Cross media contentstrategie

Om content centraal te laten zijn in je marketingactiviteiten en zelf sterke content te creëren is het met name belangrijk om na te denken over wanneer je wat presenteert aan de consument. Een seamless customer journey betekent niets minder dan dat alle marketingkanalen die worden ingezet op elkaar zijn afgestemd. Je website, offline campagnes, social media en online campagnes.

Hoe creëer je dan zo’n op elkaar afgestemde cross media contentstrategie? En welke social media kanalen zijn voor jouw merk interessant? Hoe zet je content in om een merk te bouwen en een beleving te creëren voor de consument? Móet je video inzetten nu dat steeds essentiëler lijkt te worden? En hoe doe je dat dan op een duurzame manier? En niet geheel onbelangrijk: hoe meet je resultaten van content marketing zodat je kunt rapporteren en bijsturen?
Dat en meer leer je in onze training content marketing!

Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

  • 8 uur training door een ervaren en gecertificeerde trainer
  • Digitaal cursusmateriaal
  • Lunch, koffie, thee en frisdrank

Investering

De investering bedraagt €399,- exclusief btw per deelnemer. De training wordt vooraf gefactureerd. 

Direct inschrijven

Data

Schrijf je direct in voor een van de onderstaande open inschrijvingen. Wil je liever een training op locatie? Geen probleem! Ha! verzorgt regelmatig incompany trainingen.  Neem contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden door te nemen.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring
Trainers met
+10 jaar
Ervaring
Maximaal 8 deelnemers
Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training
Inhouse training
Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!
Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -