Bovenaan de zoekresultaten

Wil je dat mensen die op zoek zijn naar een product of dienst, jou vinden? Zodat ze vervolgens kennis kunnen maken met jouw product of dienst? Zoekmachine advertenties spelen in op die behoefte. Met zoekmachine advertenties helpen wij jou als Google Adwords specialist om zichtbaarheid binnen je doelgroep te creëren.

Zoekmachines vandaag de dag zijn een onmisbaar kanaal voor je bedrijf. Er worden in Google alleen al meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag gedaan. Helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staan vaak een aantal advertenties; de beste plekken en daarmee ook de meeste zichtbaarheid. Zoekmachine advertenties worden getoond op basis van relevante zoektermen voor jouw business. Deze zoektermen zijn volledig zelf in te vullen zodat je enkel getoond wordt wanneer jij dit wilt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is omdat een campagne op vele verschillende manieren kan worden ingesteld. Met een verkeerd opgebouwde campagne geef je veel geld uit aan bezoekers die vervolgens niets op je website doen. Hoe zorg je ervoor dat je wél de juiste bezoekers trekt? Door samen te werken met Ha! Marketing als Google Adwords specialist breng je een stabiele stroom van bezoekers naar je website op gang.

Onze aanpak als Google Adwords specialist

Bij een goede zoeknetwerkcampagne denken we eerst na over de regio waarin je zichtbaar wilt zijn, de mensen die je wilt bereiken (demografisch), de zoekwoorden waarop je vindbaar wilt zijn en de intentie die getriggerd moet worden met de advertenties. Al deze zaken worden uitgedacht in een complete campagnestrategie. Zo voorkomen we als Google Adwords specialist dat jouw advertentiebudget wegstroomt naar irrelevante (be)zoekers.

Naast het bouwen van kwalitatieve campagnes, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke campagnes doen het goed en welke minder? En op welke zoekwoorden zoekt men? We bekijken hoeveel mensen er doorklikken, wat de kosten per klik zijn en wat deze bezoekers vervolgens op de website doen. Wordt het gewenste resultaat bereikt en hoe kunnen we dit verder optimaliseren? Want bij Ha! zien we altijd ruimte voor verbetering.

Is onze expertise exact waar je naar op zoek bent? Als Google Adwords specialist kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je huidige campagnes of bij het opzetten van volledig nieuwe campagnes. Hierbij kunnen we adviserend meekijken en denken of het volledige beheer overnemen. Ha! dat is handig.