Google Adwords specialist

Wil je dat mensen die op zoek zijn naar een product of dienst, jou vinden? Zodat ze vervolgens kennis kunnen maken met jouw product of dienst? Zoekmachine advertenties spelen in op die behoefte. Met zoekmachine advertenties helpen wij jou als Google Adwords specialist om zichtbaarheid binnen je doelgroep te creëren.

Onze aanpak als Google Adwords specialist

Zoekmachines vandaag de dag zijn een onmisbaar kanaal voor je bedrijf. Er worden in Google alleen al meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag gedaan. Helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staan vaak een aantal advertenties; de beste plekken en daarmee ook de meeste zichtbaarheid.

Zoekmachine advertenties worden getoond op basis van relevante zoektermen voor jouw business. Deze zoektermen zijn volledig zelf in te vullen zodat je enkel getoond wordt wanneer jij dit wilt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is omdat een campagne op vele verschillende manieren kan worden ingesteld. Met een verkeerd opgebouwde campagne geef je veel geld uit aan bezoekers die vervolgens niets op je website doen. Hoe zorg je ervoor dat je wél de juiste bezoekers trekt? Door samen te werken met Ha! als Google Adwords specialist breng je een stabiele stroom van bezoekers naar je website op gang.