Google Adwords Beheer

Wil je dat mensen die op zoek zijn naar een product of dienst, jou vinden? Zodat ze vervolgens kennis kunnen maken met jouw product of dienst? Zoekmachine advertenties spelen in op die behoefte. Met zoekmachine advertenties helpen wij jou om zichtbaarheid binnen je doelgroep te creëren.

Zoekmachines vandaag de dag zijn een onmisbaar kanaal voor je bedrijf. Er worden in Google alleen al meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag gedaan. Helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staan vaak een aantal advertenties; de beste plekken en daarmee ook de meeste zichtbaarheid. Zoekmachine advertenties worden getoond op basis van relevante zoektermen voor jouw business. Deze zoektermen zijn volledig zelf in te vullen zodat je enkel getoond wordt wanneer jij dit wilt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is omdat een campagne op vele verschillende manieren kan worden ingesteld. Met een verkeerd opgebouwde campagne geef je veel geld uit aan bezoekers die vervolgens niets op je website doen. Hoe zorg je ervoor dat je wél de juiste bezoekers trekt? Laat ons je Adwords campagnes beheren. We vertellen je er graag meer over!

Onze aanpak in Google Adwords beheer

Bij een goede zoeknetwerkcampagne denken we eerst na over de regio waarin je zichtbaar wilt zijn, de mensen die je wilt bereiken (demografisch), de zoekwoorden waarop je vindbaar wilt zijn en de intentie die getriggerd moet worden met de advertenties. Al deze zaken worden uitgedacht in een complete campagnestrategie. Zo voorkomen we als Adwords beheerder dat jouw advertentiebudget wegstroomt naar irrelevante (be)zoekers.

Naast het bouwen van kwalitatieve campagnes, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke campagnes doen het goed en welke minder? En op welke zoekwoorden zoekt men? We bekijken hoeveel mensen er doorklikken, wat de kosten per klik zijn en wat deze bezoekers vervolgens op de website doen. Wordt het gewenste resultaat bereikt en hoe kunnen we dit verder optimaliseren? Bij Ha! zien we altijd ruimte voor verbetering.

Is onze expertise exact waar je naar op zoek bent? Bij het beheren van je Adwords campagnes kunnen we je helpen met optimalisatie of bij het opzetten van volledig nieuwe campagnes. Hierbij kunnen we het volledige beheer overnemen. Ha! dat is handig.

Wil je hiermee aan de slag gaan of maak je al gebruik van zoekmachine advertenties? Denk er dan aan om een gecertificeerde cookie oplossing te gebruiken in combinatie met consent mode v2.