Gratis CRO scan

Heb je het gevoel dat je niet alles uit je website haalt? Genereer je te weinig leads en haken je bezoekers af? Laat Ha! dan een CRO scan op je website uitvoeren om te achterhalen wat de bottlenecks zijn.

Direct aanvragen

In deze scan gebruiken we data uit Google Analytics en andere tools om erachter te komen welke uitdagingen, verwarringen en andere obstakels je websitebezoekers ondervinden. Hierbij houden we sterk rekening met de bedrijfsdoelstellingen en KPI's van je website. Beiden vormen ze de basis voor de hypotheses die opstellen. Verhoog je bijvoorbeeld de conversie van een landingspagina als je het aantal invoervelden van een leadformulier vermindert? Vervolgens starten we een onderzoek om de antwoorden op deze hypotheses te vinden.

De resultaten vatten we samen in een onderzoeksrapport. Hierin geven we aanbevelingen over de verbeteringen die je kunt implementeren om een beter resultaat uit je website te halen.

partner-badge-leadinfoHubspot-partner-rotterdam-2ha-google-partner-1

Aanvraagformulier

Gratis groei analyse

Ha! is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die meedenkt op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt.

- JAN BOSMAN | TALENT ENTERPRISE B.V. -