Business Growth Workshop 

Business Growth Workshop 

Waarom laten zoveel bedrijven hun digitale potentie liggen? En waarom zijn marketing en sales twee seperate afdelingen? Vanuit vragen als deze is Ha! ooit ontstaan. De overtuiging dat bedrijven belangrijke kansen laten liggen in een wereld die nog altijd in toenemende mate digitaliseert, motiveert ons team van marketeers, strategen en content- en sales experts om bedrijven te begeleiden hun volledige digitale potentie te benutten.

Business Growth workshop

Leer de business growth basis in 1 dag

Prijs

€ 499,-

Duur

1 dag

Locatie

Rotterdam

Direct inschrijven

Ontdek waarom het combineren van marketing en sales urgent is

Veel bedrijven slagen er niet in klanten aan te spreken op hun échte behoeften en lopen zo klanten mis. Ook horen we vaak van ondernemers dat zij er onvoldoende in slagen om online kwalitatieve leads te verzamelen en deze te laten converteren.

Ben jij een marketing manager, CEO of sales manager? Dan mag je deze webinar niet overslaan. Je bent verantwoordelijk voor de eindresultaten van marketing en sales en daarmee voor het realiseren van meer omzet voor jouw bedrijf. Echter, het speelveld van marketing en sales is de afgelopen jaren sterk veranderd. Is jouw aanpak van marketing en sales mee veranderd en up-to-date? Of worden veel dingen gedaan ‘zoals ze altijd werden gedaan’ en loop je daardoor mogelijke omzet mis?

Nieuwe tools en advertentiemiddelen hebben hun intrede gedaan, en bovenal het compleet veranderde oriëntatieproces van jouw potentiële klant vragen om een moderne aanpak waarin sales en marketing nauw samenwerken. Hoe combineer je marketing, sales, klantenservice en de enorme brij aan online tools tot een strategie die letterlijk meer business oplevert? Dat is het antwoord wat je hebt na afloop van deze training.

Na deze training kun je zelf concreet aan de slag met het volgende:

 

Deel 1:

 • Ontdek hoe je pro-actief kunt inspelen met effectieve marketing boodschappen en je kunt richten op de échte behoeften van jouw klanten;
 • Kom erachter hoe potentiële klanten online op zoek gaan naar oplossingen (en hoe ze vervolgens uitkomen bij jouw bedrijf);
 • Hoe vertaal je de behoeften en de boodschap naar digitale marketing?
 • Leer hoe je met een combinatie van online tools de volledige klantreis bestuurt;
 • Ervoor zorgen dat je al vroeg in het aankoopproces een relatie opbouwt met potentiële klanten;

Workshop: Buyer persona ontwikkeling

Deel 2:

 • Je weet hoe je het aantal kwalitatieve leads op je website drastisch vergroot én van leads klanten maakt;
 • Je weet hoe een sales-ready website eruit ziet en welke stappen je moet nemen om daar te komen;
 • Je weet hoe je jouw sales team óók online kunt inzetten;
 • Je weet hoe je marketing, sales en klantenservice naadloos op elkaar kunt laten aansluiten voor een optimale klantervaring en een maximale hoeveelheid leads.

Workshop: Ontwerp een Inbound marketing campagne

Waar we het ook over gaan hebben:

 • Feiten, cijfers en ontwikkelingen uit recente marktonderzoeken in diverse industrieën
 • Marketing automation, CRM systemen en database marketing
 • Gepersonaliseerde content
Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

 • 8 uur training door een ervaren en gecertificeerde trainer
 • Digitaal cursusmateriaal

Investering

De investering bedraagt €499,- exclusief btw per deelnemer voor de volledige training. Het is ook mogelijk om de trainingen per onderdeel te volgen voor € 299,- exclusief btw per deelnemer. De training wordt vooraf gefactureerd en dient voor aanvang betaald te zijn.

Direct inschrijven

Inschrijven

Ha! leuk dat je jouw kennis naar een hoger niveau wil brengen. Kies hieronder een beschikbare datum en vul je gegevens in. Je ontvangt hierna van ons een bevestiging van je inschrijving voor deze training.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring
Trainers met
+10 jaar
Ervaring
Maximaal 8 deelnemers
Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training
Inhouse training
Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!
Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -