Zoekmachine Optimalisatie Training

Zoekmachine Optimalisatie Training

Je wilt beter gevonden worden op Google en andere zoekmachines? Er komt tegenwoordig zo veel bij kijken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze zoekmachine optimalisatie training geven wij je de inzichten en tips waarmee jouw website stijgt in de rankings.

Zoekmachine optimalisatie training

Leer zoekmachine optimalisatie in 1 dag

Prijs

€ 499,-

Duur

1 dag

Locatie

Rotterdam

Direct inschrijven

Beter gevonden worden?

In Nederland is Google verreweg de grootste zoekmachine, maar de manier waarop we zoeken, verandert continu. We zoeken bijvoorbeeld ook binnen Facebook. En wist u dat YouTube na Google de meeste gebruikte zoekmachine is? Ontwikkelingen als smartphones en voice search hebben een enorme invloed op SEO. We verwachten altijd en overal snel antwoord op onze vragen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf het antwoord is op de vraag van jouw klant?

Zoekmachine optimalisatie training: onze aanpak

Zoekmachine optimalisatie is meer dan een paar “trucjes” die je kunt uitvoeren om je website hoger te laten ranken. Deze “trucjes” zijn inmiddels bij iedereen wel bekend. Natuurlijk komt technische optimalisatie ook uitgebreid aan bod, maar onze zoekmachine optimalisatie training gaat veel meer over SEO strategie.

Resultaat

Na de zoekmachine optimalisatie training heb je een veel beter inzicht in hoe zoekmachines werken en wat ze doen om hun gebruikers de beste zoekresultaten te tonen. Zo ben je altijd in staat om het beste zoekresultaat te zijn en snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO.

Doelgroep

Personen die zich actief bezig houden met het beheren of optimaliseren van een website met als doel deze zichtbaar te maken om daarmee bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Programma

  • Het bepalen van de doelen van je website
  • Zoekwoordenanalyse: hoe vind je de beste zoekwoorden?
  • Technische optimalisatie van de website
  • Schrijven van waardevolle content
  • Linkbuilding door middel van artikelen op andere websites
  • Je leert alles over title tags, meta descriptions, sitemaps, robots.txt het schrijven van goede webteksten en waarom een social- en een content strategie nuttig zijn om de bezoekersaantallen op je website een boost te geven.
Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen bij de zoekmachine optimalisatie training?

  • 8 uur training door een trainer met meer dan 10 jaar praktijkervering in zoekmachine optimalisatie
  • Digitaal cursusmateriaal
  • Lunch, koffie, thee en frisdrank

Investering

De investering bedraagt €499,- exclusief btw per deelnemer. De training wordt vooraf gefactureerd. 

Direct inschrijven

Inschrijven voor de zoekmachine optimalisatie training

Schrijf je direct in voor een van de onderstaande open inschrijvingen. Wil je liever een training op locatie? Geen probleem! Ha! verzorgt regelmatig incompany trainingen.  Neem contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden door te nemen.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring

Trainers met
+10 jaar
Ervaring

Maximaal 8 deelnemers

Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training

Inhouse training

Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!

Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -