Zoekmachine optimalisatie training

Jouw website goed vindbaar?

Je wilt beter gevonden worden op Google en andere zoekmachines? Er komt tegenwoordig zo veel bij kijken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze training zoekmachine optimalisatie geven wij je de inzichten en tips waarmee jouw website stijgt in de rankings.

In Nederland is Google verreweg de grootste zoekmachine, maar de manier waarop we zoeken, verandert continu. We zoeken bijvoorbeeld ook binnen Facebook. En wist u dat YouTube na Google de meeste gebruikte zoekmachine is? Ontwikkelingen als smartphones en voice search hebben een enorme invloed op SEO. We verwachten altijd en overal snel antwoord op onze vragen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf het antwoord is op de vraag van jouw klant?

Training zoekmachine optimalisatie: onze aanpak

Zoekmachine optimalisatie is meer dan een paar “trucjes” die je kunt uitvoeren om je website hoger te laten ranken. Deze “trucjes” zijn inmiddels bij iedereen wel bekend. Natuurlijk komt technische optimalisatie ook uitgebreid aan bod, maar onze training zoekmachine optimalisatie gaat veel meer over SEO strategie.

Tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie leer je:

  • Het bepalen van de doelen van je website.
  • Zoekwoordenanalyse: hoe vind je de beste zoekwoorden?
  • Technische optimalisatie.
  • Schrijven van waardevolle content.
  • Linkbuilding door middel van artikelen op andere websites.
  • Je leert alles over title tags, meta descriptions, sitemaps, robots.txt het schrijven van goede webteksten en waarom een social en content strategie nuttig is om de bezoekersaantallen op je website een boost te geven.

Na de training zoekmachine optimalisatie heb je een veel beter inzicht in hoe zoekmachines werken en wat ze doen om hun gebruikers de beste zoekresultaten te tonen. Zo ben je altijd in staat om het beste zoekresultaat te zijn en snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO.