Social Selling Training

Social Selling Training

Ben je een verkoper met koudwatervrees? Je weet dat je de telefoon moet pakken om nieuwe klanten binnen te halen, maar eigenlijk is dat helemaal niets voor jou? Tijdens onze social selling training leer je jouw expertise online te delen, zodat jouw telefoon straks roodgloeiend staat.

Google Analytics training

Leer de Social selling basis in 1 dag

Prijs

€ 499,-

Duur

1 dag

Locatie

Online videoconnectie

Direct inschrijven
Social selling

Jouw expertise in de verkoop

Met social selling profileer je jezelf als dé expert in jouw vakgebied. Je deelt regelmatig waardevolle content via de social media waarop jouw potentiële klanten actief zijn. Daardoor gaat men je al snel als autoriteit in je branche zien. Als je besluit om de bedrijven te benaderen die je op het vizier hebt, zul je zien dat je al een streepje voor hebt. Je hebt de juiste mensen namelijk van waardevolle kennis voorzien. Ze hebben het gevoel alsof ze je al kennen. Zo word je niet de zóveelste die vandaag belt en ben je de concurrentie een flinke stap voor. Als je prospects jou tenminste niet allang gebeld hebben. Maar hoe word jij hét gezicht in jouw branche?

Resultaat

  • Leer je eigen online netwerk inzetten voor het bereiken van je zakelijke doelstellingen.
  • Leer hoe social selling jouw business kan laten groeien.
  • Leer op welke manier je jouw collega's kunt activeren om hun professionele netwerk in te zetten, zodat ze online ambassadeurs van jouw bedrijf worden.
  • Leer begrijpen wat jouw doelgroep bezighoudt en hoe je hen online benadert om ze mee te nemen in je sales en marketing.
  • Leer prospects in jouw netwerk omzetten naar leads.
  • Leer hoe je van volgers fans maakt en van klanten ambassadeurs.

Doelgroep

Iedereen die meer wilt weten over social selling en dit in de praktijk wilt brengen.

Programma

Iedereen kan online artikelen delen, maar dat maakt je nog geen autoriteit. Tijdens onze social selling training leer je hoe je jezelf neerzet als een personal brand. Net als dat bedrijven aan naamsbekendheid doen, komt er ook veel kijken bij jouw persoonlijke merk. Denk aan de doelen die je wilt halen met social selling. En deze hangen samen met jouw doelgroep. Goed om te weten via welke social mediakanalen die te bereiken is.

Pas nadat je nagedacht hebt over je doelen en doelgroep, ga je aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien. In de social selling training laten we je stap voor stap zien hoe je jouw netwerk professioneel kunt inzetten. Hoe kun je jouw doelgroep bereiken via social selling? En welke methodes kun je gebruiken om waardevolle informatie te delen? Wat houdt je doelgroep bezig, wat speelt er momenteel in hun vakgebied en hoe kun je hierop inspelen? Daarnaast delen we onze ideeën over wanneer je geduld moet hebben en wanneer je van je inspanningen kunt profiteren.

Welke content je waar deelt, laten we graag aan jou over. Ben je een schrijver en verrijk je LinkedIn met jouw interessante artikelen? Of voel je je als een vis in het water als de camera’s draaien voor je eigen DIY YouTube serie? Met de social selling training geven we je alle kennis en tools waarmee je jouw personal brand tot een succes kunt maken.

Het effect van social selling is natuurlijk veel groter als je collega's hier actief aan meewerken. Daarom geven we je ook tips voor social media beleid. Dit gaat onder andere over wat je collega's wel en vooral niet professioneel kunnen delen en hoe je ze stimuleert om online ambassadeur te worden. Zo kun je ook hun professionele netwerk gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien.

Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

  • 8 uur training door een ervaren en gecertificeerde trainer
  • Digitaal cursusmateriaal
  • Lunch, koffie, thee en frisdrank

Investering

De investering bedraagt €499,- exclusief btw per deelnemer. De training wordt vooraf gefactureerd. 

Direct inschrijven

Data

Schrijf je direct in voor een van de onderstaande open inschrijvingen. Wil je liever een training op locatie? Geen probleem! Ha! verzorgt regelmatig incompany trainingen.  Neem contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden door te nemen.

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring
Trainers met
+10 jaar
Ervaring
Kleine groepen
Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training
Inhouse training
Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!
Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -