Duurzame vindbaarheid

Met meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde zijn zoekmachines, en daarvan voornamelijk Google, een van de belangrijkste communicatie mogelijkheden geworden. Een goede positie in de zoekmachines zorgt voor vasrt organisch verkeer naar je website zonder te adverteren. Als SEO expert Oud-Beijerland helpt Ha! je om die posities te verkrijgen.

Pakweg 10 jaar geleden, toen SEO (Search Engine Optimization) nog een minder breed opgepakte optimalisatie methode was, kon je met een aantal eenvoudige trucs zorgen dat je een van de bovenste posities in de zoekresultaten verkreeg. De tijd van simpele keyword stuffing is echter al lang voorbij en vandaag de dag probeert iedereen via zoekmachine optimalisatie de beste plekken te bemachtigen. Simpele trucs voldoen niet meer en hebben plaatsgemaakt voor technische website optimalisatie, zoekwoordenanalyses en diepgaande contentstrategieën. Kortom: je moet weten waar je mee bezig bent, resultaten monitoren en ervaring om er voor te zorgen het perfect uit te werken.

Onze aanpak als SEO Expert Oud-Beijerland

Onze aanpak begint altijd bij analyse en strategie. Om een goed resultaat te kunnen behalen lopen we alle aspecten van een website na om in kaart te brengen waar de kansen liggen, zowel op technisch gebied als op inhoudelijk gebied. Vervolgens zorgen we dat de website technisch staat als een huis en ontwikkelen we een goede contentstrategie. In een contentstrategie bedenken we niet alleen met welke content de website zichtbaar zal worden maar ook welke doelgroep dit aanspreekt en welk effect we hiermee teweeg willen brengen.

Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn strategie, het kost tijd voordat de werkzaamheden goede resultaten opleveren. En gezien de resultaten uiteindelijk lang aanhouden is deze strategie ook een duurzame, je werkt aan de vindbaarheid van je website op de lange termijn. Daarom blijven we gedurende onze werkzaamheden als SEO expert Oud-Beijerland de resultaten monitoren en rapporteren we op vaste momenten hierover terug zodat u een duidelijk inzicht heeft wat onze werkzaamheden u opleveren.

Is zoekmachine optimalisatie exact waar jouw bedrijf behoefte aan heeft? We kunnen je als SEO expert Oud-Beijerland op dat vlak adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van je huidige content of een volledige nieuwe aanpak creëren en opzetten. Ha! goed gevonden.