SEA expert Pijnacker

Opzoek naar een SEA Expert in Pijnacker? Je wilt dat mensen die op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbied jou vinden? Om vervolgens kennis te kunnen maken met jouw producten of diensten? Zoekmachine advertenties spelen in op die behoefte. Onze SEA Expert uit Pijnacker en omstreken helpt jou om je doelgroep te bereiken.
Zoekmachines vandaag de dag zijn een onmisbaar kanaal voor je bedrijf. Er worden in Google alleen al meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag gedaan. En helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staan er een aantal advertenties. De beste plekken en daarmee ook de meeste zichtbaarheid. Zoekmachine advertenties worden getoond op basis van relevante zoektermen voor jouw business. Deze zoektermen zijn volledig zelf in te vullen zodat je enkel getoond wordt wanneer jij dit wilt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is omdat een campagne op vele verschillende manieren kan worden ingesteld. Met een verkeerd opgebouwde campagne geef je veel geld uit aan bezoekers die vervolgens niets op je website doen. Hoe zorg je ervoor dat je wél de juiste bezoekers trekt?

SEA Expert Pijnacker: aanpak

Bij een goede zoeknetwerk campagne denken we eerst na over de regio waarin je zichtbaar wilt zijn, de mensen die je wilt bereiken (demografisch), de zoekwoorden waarop je vindbaar wilt zijn en de intentie die getriggerd moet worden met de advertenties. Al deze zaken worden uitgedacht in een complete campagnestrategie. Zo voorkomen we dat jouw advertentiebudget wegstroomt naar onrelevante (be)zoekers.
Naast het bouwen van kwalitatieve campagnes, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke campagnes doen het goed en welke minder? En op welke zoekwoorden zoekt men? We bekijken hoeveel mensen er doorklikken, wat de kosten per klik zijn en wat deze bezoekers vervolgens op de website doen. Wordt het gewenste resultaat bereikt en hoe kunnen we dit verder optimaliseren? Want bij Ha! zien we altijd ruimte voor verbetering.
Is onze expertise exact waar je naar op zoek bent? We kunnen je helpen bij het optimaliseren van je huidige campagnes of volledig nieuwe campagnes opzetten. Hierbij kunnen we adviserend meekijken- en denken of het volledige beheer overnemen. Ha! dat is handig.