Online SEO Training

Online SEO Training

Je wilt met je website goed ranken in Google en andere zoekmachines? Er komt tegenwoordig zo veel bij website optimalisatie kijken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze online SEO training geven wij je de tips en inzichten waarmee jouw website stijgt in de rankings.

Google Analytics training

Leer de SEO basis in 1 dag

Prijs

€ 499,-

Duur

1 dag

Locatie

Online videoconnectie

Direct inschrijven

Online SEO training volgen

Google is in Nederland verreweg de grootste zoekmachine. De manier waarop we zoeken verandert echter continu. We zoeken bijvoorbeeld ook binnen Facebook en Instagram. En wist je dat YouTube de tweede plek als meest gebruikte zoekmachine opeist? Ontwikkelingen door de jaren heen, zoals smartphones en voice search hebben een grote invloed op SEO. We verwachten altijd snel antwoord te krijgen op onze vragen. Hoe zorg je er met jouw bedrijf voor dat je de antwoorden op de vragen van jouw klant beantwoord?

Online SEO training: onze aanpak

SEO is tegenwoordig meer dan een paar “trucjes” toepassen om je website hoger te laten ranken. De “trucjes” zijn inmiddels wel algemeen bekend. Natuurlijk komen er diverse onderdelen aan bod, onze SEO training gaat echter dieper dan de gemiddelde training en behandelt ook SEO strategieën.

Resultaat

Na de training over zoekmachine optimalisatie heb je een veel beter inzicht in hoe zoekmachines werken en welke methodes zij toepassen om hun gebruikers de meest relevante zoekresultaten te tonen. Zo ben jij altijd in staat om met jou website op te vallen in de resultaten en snel in te spelen op veranderingen op het gebied van SEO.

Voor wie is deze training bestemd?

Personen die zich actief bezig houden met het beheren of optimaliseren van een website met als doel deze zichtbaar te maken en daarmee bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Programma

Deze training bestaat uit drie interactieve online trainingen van drie uur die eventueel afzonderlijk van elkaar te volgen zijn. Hieronder een overzicht van de inhoud per training:

SEO 101

 • Wat is een zoekmachine?
 • Ontstaan en historie zoekmachines
 • Hoe werken zoekmachines precies?
 • Verschillen tussen paid search, Organic, CPC, CPA SEO …
 • Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

SEO 102

 • SEO Trends 2020
 • Workshop: identificatie van de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf
 • Zoekwoorden analyse: hoe vind je zoekwoorden met veel zoekvolume

SEO 103

 • Technische zoekmachine optimalisatie
  (meta tags, website snelheid, gestructureerde data, website structuur)
 • Linkbuilding
 • Schrijven van waardevolle content
 • SEO m.b.v. Google Analytics
 • SEO m.b.v. andere tools (SemRush, Moz, Yoast etc.)
Direct inschrijven

Wat is er inbegrepen?

 • 9 uur training verdeeld over 3 blokken van 3 uur. De training zal gegeven worden door een trainer met meer dan 10 jaar praktijkervaring in zoekmachine optimalisatie
 • Digitaal cursusmateriaal

Investering

De investering bedraagt €499,- exclusief btw per deelnemer voor de volledige training. Het is ook mogelijk om de trainingen per onderdeel te volgen voor € 185,- exclusief btw per deelnemer. De training wordt vooraf gefactureerd en dient voor aanvang betaald te zijn.

Direct inschrijven

Inschrijven

Ha! leuk dat je jouw SEO kennis naar een hoger niveau wil brengen. Selecteer een door jou gewenste datum en vul je gegevens in. Hierna ontvang je per mail een bevestiging van je deelname.  Is er geen datum beschikbaar, neem dan gerust contact met ons op en we bekijken of we een training mogelijk kunnen maken op de door jou gewenste datum. 

Momenteel zijn er geen trainingen gepland.

Waarom voor Ha! kiezen?

+10 jaar Ervaring

Trainers met
+10 jaar
Ervaring

Maximaal 8 deelnemers

Kleine groepen van maximaal
8 deelnemers
per training

Inhouse training

Maatwerk en bij jou op locatie?
Inhouse training
Geen probleem!

Kennismaken

Maatwerk training?

Maatwerk training
Kennismaken

Maatwerk training?

Elk bedrijf heeft andere wensen? We passen onze training graag aan op het gebruikersniveau of op de specifieke situatie in uw organisatie. We helpen je graag met het samenstellen van de training die bij jou past.

Neem contact op
Reviews

Wat vinden onze klanten?

"De cursus Social Selling gevolgd bij Marle die op adequate en gedegen ons door de training geleid heeft. Na goede text en uitleg een analyse gedaan van social platforms en hoe wij ons daar nu op presenteren. Hoe daar op te reageren en welke mogelijkheden er nog meer in zitten. Een zeer leerzame en motiverende dag."

- Gert Wessels -