Online Marketing Bureau
Spijkenisse

Wij zijn hét online marketing bureau voor Spijkenisse.
We lullen eerst, poetsen daarna en stoppen niet tot we resultaat hebben.
We zijn een groep bevlogen online marketeers die strategie, creativiteit, big-data en psychologie combineren tot concrete resultaten. Dit alles met maar één doel: "Boosting Online Experiences".

Meer Ha! Feeling
Online marketing bureau spijkenisse uitgelicht

Ha! werkwijze

Ontdek hoe we een heldere strategie, slimme campagnes en data combineren tot resultaten waar je blij van wordt. Pragmatisch en doelgericht met een growth hacking aanpak waarin we stap voor stap ‘meetbare’ beslissingen nemen.

Strategie

#1 Ha! Strategie

Online succes valt of staat met een op maat gemaakt plan. Hiermee zorgen we ervoor dat uw website en/of campagnes u helpen om bedrijfsdoelstellingen te bereiken en dat de verschillende soorten kanalen en campagnes elkaar ondersteunen en versterken.

Ha! Campagnes

#2 Ha! Campagnes

Vergelijk het met een winkel; hoe drukker het is in een winkelcentrum hoe meer bezoekers. Samen zorgen we ervoor dat u duidelijk zichtbaar wordt op de plekken waar uw doelgroep zicht bevindt. Dit is immers wat wij als Online Marketing Bureau Spijkenisse horen te doen.

Ha! Optimalisatie

#3 Ha! Optimalisatie

Online resultaten zijn duidelijke te achterhalen, waardoor we altijd kunnen bekijken het succes van onze werkzaamheden. Zo kunnen we u vertellen wat het rendement van uw campagnes zijn en heel gericht toewerken naar de uiteindelijke targets en doelstellingen.

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

"Help ons meer busschauffeurs werven..."

Bekijk de case van
"MobiWerk"

Hoe wij dagelijks buschauffeurs werven

BEKIJK CASE

Wat vinden onze klanten?

Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak.

Erwin

De samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk.

Marja Davids van Kootsjhuys

Sven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.

Anoniem