Internet Marketing Bureau
Schiedam

Wij zijn hét Internet marketing bureau voor Schiedam.
We lullen eerst, poetsen daarna en stoppen niet tot we resultaat hebben.
We zijn een groep bevlogen online marketeers die strategie, creativiteit, big-data en psychologie combineren tot concrete resultaten. Dit alles met maar één doel: "Boosting Online Experiences".

Meer Ha! Feeling
Internet Marketing

Ha! werkwijze

Ontdek hoe we een heldere strategie, slimme campagnes en data combineren tot resultaten waar je blij van wordt. Pragmatisch en doelgericht met een growth hacking aanpak waarin we stap voor stap ‘meetbare’ beslissingen nemen.

Strategie

#1 Ha! Strategie

Een goed begin is het halve werk. Het klinkt misschien een beetje als een cliché, maar de vertaalslag van de ondernemingsstrategie naar doelgerichte online campagnes is cruciaal om efficiënt en optimaal resultaat te behalen. Wij helpen je als Internet Marketing Bureau Schiedam op weg en zorgen voor een pragmatisch en helder plan!

Ha! Campagnes

#2 Ha! Campagnes

We zetten niet zomaar wat advertenties in, creëren niet lukraak content. Dit doen we op basis van een doordacht plan en tijdens de uitvoer combineren we dit continu met de meest recente campagnedata. Met andere woorden, we sturen campagnes op basis van data en creativiteit en boosten daarmee jouw online resultaat.

Ha! Optimalisatie

#3 Ha! Optimalisatie

Online resultaten zijn uitstekend te meten, waardoor we altijd inzicht hebben in het succes van onze inspanningen. Zo kunnen we u vertellen wat het rendement van uw campagnes zijn en heel gericht toewerken naar het behalen van targets en doelstellingen. Voor ons als Internet Marketing Bureau Schiedam is deze optimalisatieslag bijna net zo cruciaal als de campagnes zelf.

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Hoe wij dagelijks buschauffeurs werven

BEKIJK CASE

Bekijk de case van
"MobiWerk"

Wat vinden onze klanten?

Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak.

Erwin

De samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk.

Marja Davids van Kootsjhuys

Sven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.

Anoniem