Display Advertenties in Google

Je kent het wel. De grote reclame borden langs de snelweg bij de A16 met voorbijrazend verkeer, hopend op een lange ‘kijk’ file voor extra veel reclame indrukken. Resultaat voor de betrokken bedrijven? Genoeg exposure waarschijnlijk, maar daar hangt ook een prijskaartje aan.

Wist je dat je als bedrijf ook veel gerichter (en goedkoper) kunt adverteren via Google Display?

Wij bieden je: Display reclame langs de digitale snelweg. Een presentatie van jouw geanimeerde) uiting; alleen op de plekken waar jij dit wilt en alleen aan personen waarvan jij wilt dat ze de uiting te zien krijgen. In eerste instantie een geweldige oplossing voor het bekender maken van je bedrijf en daarbij een middel om verkeer naar je website te trekken.  Het resultaat hiervan bewijzen we je graag, met actuele statistieken, tot op de klik, view of impressie nauwkeurig. Zo exposeren wij jouw banner aan voorbijrazend relevant internetverkeer, ondersteund door onze data analyse.

Onze Google Display aanpak

Graag doen we een stapje terug; waarom Display Adverteren? Hoe gaat Display adverteren bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen? We gaan graag strategisch voor je op zoek, om zo de sleutel te vinden tot succesvolle Display campagnes voor jouw bedrijf. Display Advertising is vaak een perfecte ondersteuning voor lopende online campagnes en een perfecte toevoeging aan jouw huidige (online) marketing mix.

Na het bepalen van de juiste strategie gaan wij uitvoerend aan de slag. We maken prikkelende ad copy, via animatie en html5. Vervolgens laden we de gecreëerde advertentie set in Google in, onze partner en tevens grootste Display aanbieder van de wereld. Door onze strategische doelgroep bepaling in het eerdere traject selecteren we vervolgens de juiste websites en doelgroepen, waardoor alleen de juiste mensen de banners te zien krijgen.

Tot slot monitoren we de gehele campagne en sturen we bij waar mogelijk. Daarbij brengen we je regelmatig op de hoogte met tussentijdse rapportages van het resultaat. Omdat we vaak gebruik maken van Display Advertising kun je deze ook terugvinden in het marketing dashboard, welke wij handmatig bouwen voor klanten.

Benieuwd wat Display Advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Wil je hiermee aan de slag gaan of maak je al gebruik van Display Advertenties in Google? Denk er dan aan om een gecertificeerde cookie oplossing te gebruiken in combinatie met consent mode v2.