Ha! Boosting
Online Experiences

Wij zijn hét online marketing bureau uit Rotterdam.
We lullen en poetsen tegelijk en stoppen niet tot we resultaat hebben.
We zijn een groep bevlogen online marketeers die strategie, creativiteit, big-data en psychologie combineren tot concrete resultaten. Dit alles met maar één doel: "Boosting Online Experiences".

Meer Ha! Feeling
Meer Ha! Feeling

Ha! werkwijze

Ontdek hoe we een heldere strategie, slimme campagnes en data combineren tot resultaten waar je blij van wordt. Pragmatisch en doelgericht met een growth hacking aanpak waarin we stap voor stap ‘meetbare’ beslissingen nemen.

Ha! Strategie

#1 Ha! Strategie

Een goed begin is het halve werk. Het klinkt misschien een beetje als een cliché, maar de vertaalslag van de ondernemingsstrategie naar doelgerichte online campagnes is cruciaal om efficiënt en optimaal resultaat te behalen. Wij helpen je op weg en zorgen voor een pragmatisch en helder plan!

Ha! Activatie

#2 Ha! Activatie

We zetten niet zomaar wat advertenties in, creëren niet lukraak content. Dit doen we op basis van een doordacht plan en tijdens de uitvoer combineren we dit continu met de meest recente campagnedata. Met andere woorden: we sturen campagnes op basis van data en creativiteit en boosten daarmee jouw online resultaat.

Ha! Optimalisatie

#3 Ha! Optimalisatie

Dit is de hoeksteen van alles wat we doen. We zijn kritisch, nooit tevreden en het kan altijd beter. Het optimaliseren van de webprestaties zit hem in de details. Door structureel te meten, te testen en te analyseren maken we vorderingen waardoor de bezoekersfunnel optimaal wordt ingezet.

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Wat vinden onze klanten?

Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak.

Erwin

De samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk.

Marja Davids - Kootsjhuys

Sven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.

Lloyd's Register