HubSpot Marketing & Sales

Bij veel bedrijven werken marketing en sales langs elkaar heen, terwijl marketing- en sales alignment tot veel betere resultaten kan leiden. Een voorbeeld is dat beide afdelingen verschillende software gebruiken. Daardoor zijn medewerkers veel tijd kwijt aan gegevens overtypen. Bovendien gaat er op deze manier veel nuttige data verloren die door marketing verzameld is. Met HubSpot werken marketing en sales wel samen aan gemeenschappelijke doelen.

Marketing Hub is gericht op het aantrekken van leads. Het helpt met het maken van SEO geoptimaliseerde content, marketing automation, online adverteren, social media en chat. Sales Hub automatiseert de werkzaamheden van salesmedewerkers, zodat ze tijd besparen met data-invoer en het maken van salesafspraken. Het CRM-systeem brengt beide afdelingen samen, zodat marketing en sales samenwerken aan dezelfde leads en er geen data verloren gaat. Zo geeft HubSpot geeft inzicht in de gehele salesfunnel en daarbij alle inspanningen van marketing en sales. Als HubSpot partner helpt Ha! jouw bedrijf graag met inbound marketing en het optimaliseren van marketing en sales.

partner-badge-leadinfoHubspot-partner-rotterdam-2ha-google-partner-1

Aanvraagformulier

Ha! is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die meedenkt op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt.

- JAN BOSMAN | TALENT ENTERPRISE B.V. -