Content is nog altijd king

Je wilt je social media professioneel aanpakken? Goed plan. Met social media bereik je namelijk zóveel meer wanneer er een goed (redactie)plan achter zit. Wij helpen je bij het opstellen van een social media strategie waarmee jouw social media kanalen vóór je gaan werken, in plaats van dat het iets voor ‘erbij’ is.

Voor veel ondernemers voelt social media nog steeds iets als waar ze aan mee moeten doen maar wat niet altijd voldoende oplevert. Een verplichting dus, en dan kun je je tijd wel beter besteden. Echter, met een goede social media strategie ondersteun en vergoot je de organische resultaten van je bedrijf, zodat het uiteindelijk meer oplevert dan het kost – in geld en energie.

Een social media strategie die resultaat oplevert

Social media werkt het best wanneer je het inzet op de manier waarvoor het bedoeld is: sociaal. Wat betekent dit? De best werkende social media strategie voor jouw bedrijf is er één die authentiek op de volgers overkomt, zich onderscheidt ten opzichte van je concurrentie en waarmee je de interactie met volgers opzoekt.

Samen onderzoeken we waar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen door de diepte in te gaan en middels een markt- en concurrentieonderzoek te doen. Op welke social media kanalen is jouw doelgroep actief? Wat zijn de beste momenten om te posten? Welke content levert de meeste interactie op en hoe zorgen we ervoor dat jouw merkboodschap zo effectief mogelijk wordt gecommuniceerd?

Zo komen we tot een social media strategie die niet alleen mooi staat op papier, maar ook resulteert in een plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt om jouw positie op social media te claimen.