Groei analyse

Plan een afspraak in met één van onze marketingexperts

Ben jij een marketing manager, CEO of sales manager? Dan is deze analyse iets voor jou. Je bent verantwoordelijk voor de eindresultaten van marketing en sales en daarmee voor het realiseren van meer omzet voor jouw bedrijf. Echter, het speelveld van marketing en sales is de afgelopen jaren sterk veranderd. Is jouw aanpak van marketing en sales mee veranderd en up-to-date? Of worden veel dingen gedaan ‘zoals ze altijd werden gedaan’ en loop je daardoor mogelijke omzet mis?

Hoe combineer je marketing, sales, klantenservice en de enorme brij aan online tools tot een strategie welke jouw organisatie meer business oplevert? Waar de kansen liggen in jouw organisatie vertellen we je graag na een korte en pragmatische (gratis) groei analyse. 

ha-google-partner-1  Hubspot-partner-rotterdam-2

 

partner-badge-leadinfo

Aanvraagformulier

Gratis groei analyse

Ha! is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die meedenkt op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt.

- JAN BOSMAN | TALENT ENTERPRISE B.V. -