Over de klant

Lloyd’s Register is een internationale dienstverlener die zich bezig houdt met het managen van systemen en risico’s, om de huidige en toekomstige prestaties van een organisatie te verbeteren en te beschermen.

One sentence brief

Lloyd’s Register was 4 jaar geleden op zoek naar een online marketing bureau welke structurele en operationele ondersteuning kon bieden op het gebied van B2B lead generatie. Daarnaast denken wij regelmatig strategisch mee met het management van de online marketing afdeling.

Onze oplossingen

Inzicht creëren in resultaten, structureel bouwen aan een inbound marketingstrategie en continu verfijnen van content en campagnes zorgt er al enkele jaren op rij voor dat er een flinke groei is ontstaan in leads in de West Europese landen. Samen met onze collega’s bij Lloyd’s Register bouwen we aan content, ontwikkelen we e-mail campagnes, marketing automation campagnes en beheren we structureel Google Ads campagnes.

Uitgelichte oplossing:
B2B Lead Generatie met Google Ads

Een belangrijke pijler voor het creëren van bereik en bezoek richting de websites van Lloyd’s Register is het optimaliseren van Google Ads campagnes. De strategie achter de campagnes is een zo optimaal mogelijke ROI te creëren door koopintentie gerichte campagnes in te zetten, in combinatie met re-marketing campagnes. Vervolgens wordt men met relevante, op de doelgroep afgestemde content ontvangen en zorgen we voor extra overtuiging met behulp van marketing automation.

Lead generatie case

Ingezette expertises