Over de klant

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is een advocatenkantoor in Rotterdam dat zich specialiseert in juridische dienstverlening aan ondernemers en bedrijven.

One sentence brief

Zorg dat wij als advocatenkantoor beter zichtbaar zijn onder onze doelgroep en motiveer het team van advocaten om hier actief aan bij te dragen.

Onze aanpak: actief werken aan online zichtbaarheid

De wereld van de advocatuur verandert: de consument wordt wijzer en veel informatie is te vinden op internet. De ‘persoon’ achter de advocaat wordt belangrijker en klanten gaan online oriënteren op een geschikte advocaat voor hun probleem. Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is zich ervan bewust dat leads niet langer ‘vanzelf’ binnenkomen en dat netwerken en profilering belangrijker is dan ooit. Samen met ons werken zij hieraan.

Een autoriteit worden in jouw vakgebied middels social selling

Ha! geeft regelmatig trainingen aan het team van advocaten en partners op het gebied van schrijven voor SEO, social selling en andere online marketing onderwerpen. Ter aanvulling daarop begeleiden we de advocaten intensief en individueel bij het schrijven van diepte-artikelen over hun vakgebied.

Aan de basis van sterke content staat een goed gevulde contentkalender die is opgebouwd vanuit een strategie. Met de partners en individuele advocaten bespreken we waarop het kantoor en zij zich het komende jaar willen profileren, welk type cliënten ze vaker wensen binnen te halen en welk type zaken voor hen minder interessant is. In combinatie met een zoekwoordenonderzoek en KEI-analyse resulteert zich dat in een ‘onderwerpen-plan’ voor de komende maanden.

Met deze contentkalender als stevig fundament zorgen we er samen voor dat er content gecreëerd wordt waar (potentiële) cliënten iets aan hebben, dat deze content door hen gevonden wordt op het internet én dat de advocaten zich profileren door het delen van vakkennis op social media.

Resultaten

Case LVH