B2B
Leadgeneratie
+68%
converterende websitebezoekers
+99%
meer organisch verkeer

Bekijk de video's

 

Over de klant

InterimWorX is een personeelsbemiddelaar gespecialiseerd in Payroll & HR professionals. Gehuisvest in het prachtige, Rotterdamse Groot Handelsgebouw met uitzicht op het Stationsplein is het altijd een feest om er op locatie te werken.

 

One sentence brief

Toen we de samenwerking zo'n 3 jaar geleden begonnen was het doel om de traditionele manier van werven aan te vullen met moderne, online middelen. In een markt waar het spanningsveld tussen opdrachtgevers en kandidaten, vraag en aanbod en de schommelingen in conjunctuur van de economie van zo'n grote invloed is op de bedrijfsresultaten is het creëren van stabiliteit een uitdaging op zich.

case-InterimWorX-afbeelding

Onze oplossing

Arbeidsbemiddeling, en zéker het bemiddelen van salarisadministrateurs, kent een lange adem. Payroll specialisten zitten gemiddeld 9 jaar bij dezelfde werkgever, alvorens ze overwegen van baan te wisselen. Precies op het juiste moment de juiste persoon aanspreken is dus de kunst. Door het inzetten van employer branding campagnes bouwen we een langdurige relatie op met potentiële kandidaten en zorgen we bovendien voor een vergrote naamsbekendheid. Aangevuld door conversiegerichte vacature promoties, zoekmachine optimalisatie en marketing automation bieden we een aanvulling op het arbeidsintensieve recruitmentproces.

case-InterimWorX-afbeelding-2

Employer branding campagne

Beeld zegt meer dan 100 woorden. Om die reden hebben we dan ook identiteitsbeelden & -video's ontwikkeld om de belangrijkste bedrijfswaarden en diensten van InterimWorX uit te lichten. Door continu op de radar te blijven bij het netwerk en potentiële netwerk van de organisatie werken we doorlopend aan het imago dat InterimWorX bij deze mensen heeft. Zo ondersteunen we de recruiters in het onderhouden van cruciale relaties en het uitbreiden van hun netwerk - wat de basis vormt voor het succes van een arbeidsmarkt intermediair.

case-InterimWorX-ads-1

Inbound marketing strategie

De rode draad door de samenwerking is het opbouwen van een duurzame relatie met huidige en potentiële relaties middels Inbound Marketing. Door het creëren van content op basis van uitgebreide buyer persona profielen geven we zoekmachine optimalisatie vorm, wat aangevuld door de Paid Advertising campagnes, relevant websiteverkeer oplevert. Gezien de lange buyer's journey en de hoogdrempelige conversie dat het insturen van een sollicitatie is, initiëren we tussentijdse contactmomenten door middel van laagdrempelige conversiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van een gratis telefonisch Job Consult op basis van een online quiz met 5 vragen over je huidige carrière(wensen) of het met één druk op de knop achterlaten van je LinkedIn-profiel voor in de database.

Database segmentatie en (gedeeltelijk geautomatiseerde) e-mailmarketing op basis van activiteit en overige relevante parameters van een contact (zoals aantal jaar in een bepaalde functie) vullen de lead nurturing strategie verder aan. We hebben geluk met het feit dat InterimWorX zelf uitstekend in staat is om hun kandidaten en opdrachtgevers tot ambassadeurs te maken. Hier plukken we graag de vruchten van middels het uitwerken van kandidaat & klantcases en social selling.

case-InterimWorX-afbeelding-3

 

Onze oplossingen

Middels slimme inbound marketing komen en blijven we op de radar bij payroll & HR professionals. Relevant websitebezoek, overtuigende content en de toevoeging van laagdrempelige conversiemogelijkheden zorgen voor voortdurende interactie, relatie onderhoud en een aanvulling op het netwerk van relevante contacten.

Strategie

Inbound marketing strategie Content strategie Buyer Persona onderzoek

 

   
     

Optimalisatie

KPI Dashboard A/B Testen Conversie optimalisatie

 

   
     

Hubspot tools bieden waardevolle extra inzichten voor de recruiters, zoals recente activiteit van een contact, inzichten uit welke campagnes de lead afkomstig is en data uit door hen ingevulde formulieren. Daarnaast biedt dit gedetailleerd inzicht in welke marketing campagnes de meeste geplaatste kandidaten opleveren.

Inbound Sales Activatie

E-mail tracking Geautomatiseerde e-mail flows Pipeline management

Deal forecasting

Calling  
     
Gratis kennismaken