B2C & B2B
Leadgeneratie
50 leads
per maand
300%
omzetgroei

Over de klant

Fotografie Ingeborg van Bruggen is een professioneel journalistiek fotografe die zicht richt op trouwfotografie en fotoreportages van particulieren of bedrijven. Een Award winnend fotografe die onderscheidend is door de momenten vast te leggen die het échte verhaal vertellen van jouw bruiloft, familie of onderneming. Tevens is ze onze trotse partner voor onze eigen bedrijfsreportages!

 

One sentence brief

Toen we de samenwerking ruim 5 jaar geleden startten was het doel om veel beter zichtbaar te worden in een hoog beconcurrerende markt. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en bouwen we gezamenlijk structureel aan de identiteit en de online vindbaarheid van Fotografie Ingeborg van Bruggen.

case-Ingeborg van Bruggen-afbeelding

Onze oplossing

Doen waar ieder goed in is… Dat is de motto van de samenwerking! Wij zorgen voor zichtbaarheid, bezoek en conversie en alles wat daaromheen nodig is. Denk hierbij aan de communicatie op social media, het ontwikkelen van een website, online campagnes en het verdiepen van de positionering. Samen de trap op met maar één doel: zorgen dat er zo veel mogelijk toekomstige echtparen, gezinnen en bedrijven kunnen genieten van de fantastische foto’s van Ingeborg.

 

Zoekmachine optimalisatie

De rode draad door de samenwerking in de afgelopen jaren is het structureel optimaliseren en uitbouwen van de organische posities in Google. Op basis van een doordacht contentplan wordt voortdurend nieuwe content gecreëerd die Fotografie Ingeborg van Bruggen op steeds meer onderwerpen steeds beter vindbaar maakt.

case-Ingeborg van Bruggen-ads-1-1

Onze oplossingen

Met slimme inbound marketing zorgen we bij Fotografie Ingeborg van Bruggen voor relevant websitebezoek, overtuigende content en die leiden tot waardevolle leads.

Strategie

Inbound marketing strategie    

 

Content strategie  
    Buyer Persona onderzoek

Optimalisatie

KPI Dashboard   Conversie optimalisatie

 

   
     

De Inbound Sales tools van HubSpot zorgen er bij Fotografie Ingeborg van Bruggen voor dat de communicatie met potentiele en bestaande klanten in een gecentraliseerd systeem plaatsvindt. Hierdoor zijn leads meetbaar en is de communicatie van alle kanalen aan elkaar gekoppeld. Handig, want zo is de marketinginvestering terug te rekenen is tot aan de kosten per verkoop.

Inbound Sales activatie

E-mail tracking    

 

Offerte templates  
Offerte registratie   Live chat

Gratis kennismaken

Ha! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.

- Fotografie Ingeborg van Bruggen -