Over de klant

Fotografie Ingeborg van Bruggen is een professioneel journalistiek fotografe die zicht richt op trouwfotografie en fotoreportages van particulieren of bedrijven. Een Award winnend fotografe die onderscheidend is door de momenten vast te leggen die het échte verhaal vertellen van jouw bruiloft, familie of onderneming. Tevens is ze onze trotse partner voor onze eigen bedrijfsreportages!

One sentence brief

Toen we de samenwerking ruim 5 jaar geleden startten was het doel om veel beter zichtbaar te worden in een hoog beconcurrerende markt. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en bouwen we gezamenlijk structureel aan de identiteit en de online vindbaarheid van Fotografie Ingeborg van Bruggen.

Onze oplossing

Doen waar ieder goed in is… Dat is de motto van de samenwerking! Wij zorgen voor zichtbaarheid, bezoek en conversie en alles wat daaromheen nodig is. Denk hierbij aan de communicatie op social media, het ontwikkelen van een website, online campagnes en het verdiepen van de positionering. Samen de trap op met maar één doel: Zorgen dat er zo veel mogelijk toekomstige echtparen, gezinnen en bedrijven kunnen genieten van de fantastische foto’s van Ingeborg.

Zoekmachine optimalisatie

De rode draad door de samenwerking in de afgelopen jaren is het structureel optimaliseren en uitbouwen van de organische posities in Google. Op basis van een doordacht contentplan wordt voortdurend nieuwe content gecreëerd die Fotografie Ingeborg van Bruggen op steeds meer onderwerpen steeds beter vindbaar maakt.

Resultaten

Case Ingeborg van Bruggen

Ingezette expertises

Sven van Ophem
  • Sven van Ophem
  • 085 401 62 05
  • sven@ha-marketing.nl
Contact

Wat vinden onze klanten?